logo


Mirėsevini nė www.radiorainca.com.

Ēdo natė duke filluar nga ora 20:00 / 22:00 , Ndėrsa nga ora 22:00 / 24:00 Emisioni i Nates.

Duke ju mudėsuar tė gjithė ndėgjuesve qė tė urojnė dhe tė pėrshendesin mė tė dashurit e tyre.

Emision i cili mundeni tė beheni pjesė permes numrit te.

Telefonit:+33 970 460 040

Skype: RadioRainca

Ēdo tė shtune ora 18:00 / 19:00 Emisioni i Fėmijėve.

Ēdo tė diela ora 13:00 / 14:00 Emisioni e Diela Letrare me ju ???.

Tė gjitha keto Ju Ofron Radio Rainca Falas.

P rogrami    i    R adio R ainca


Stafi I RadioRainca

Studio Qëndrore
Kerkojm Moderator
Kerkojm Moderator
Kerkojm Moderator
Kerkojm Moderator
Kerkojm Moderator

Visar Rexhepi
Dietikon (Zvicer)
Telephone fix:
+
33 970 460 040
Viber Whatsapp
+41 76 282 9008

Skype:
radiorainca

----
---- (----)
Telephone fix:
+
33 970 460 040
Viber Whatsapp
+41 76 282 9008

Skype:
radiorainca

----
---- (----)
Telephone fix:
+
33 970 460 040
Viber Whatsapp
+41 76 282 9008

Skype:
radiorainca

----
---- (----)
Telephone fix:
+
33 970 460 040
Viber Whatsapp
+41 76 282 9008

Skype:
radiorainca

----
---- (----)
Telephone fix:
+
33 970 460 040
Viber Whatsapp
+41 76 282 9008

Skype:
radiorainca

----
---- (----)
Telephone fix:
+
33 970 460 040
Viber Whatsapp
+41 76 282 9008

Skype:
radiorainca

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Visar Rexhepi

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 460 040

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioRainca

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00RadioRainca

Duke u shoqeruar 2 ore te plote me tema te ndryshme.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Visar Rexhepi

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 460 040

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioRainca

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00..

Loja me shkronja.......

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Visar Rexhepi

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 460 040

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioRainca

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Hiti i Javes

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00RadioRainca

Hiti i Javes
Duke perzgjedhur 5 kenge nga Stafi i Radio Rainca ju keni mundesin te votoni per kengen si pas deshires se Juaj.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Visar Rexhepi

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 460 040

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioRainca

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00RadioRainca

Emisioni i Nates me tema te ndryshme.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Visar Rexhepi

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 460 040

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioRainca

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00RadioRainca

Emisioni te argetohemi se bashku duke ndegjuar kenget, barcoletat, poezit ... e juaja.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Visar Rexhepi

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 460 040

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioRainca

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00RadioRainca

Emisioni i Nates me tema te ndryshme.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Visar Rexhepi

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 460 040

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioRainca

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Emisioni tema Rinore

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00RadioRainca

Emisioni i Nates me tema te ndryshme.

Tel: +33 970 460 040 Skype: RadioRainca

                        L ajme nga K osova
                        L ajme nga S hqipėria